Treballem a l'aula d'informàtica


Últimament estem utilitzant molt l'aula d'informàtica, per a realitzar el nostre treball del llibre de lectura "Quina canya de tisora!" en una pàgina Web.
Fotos concert de primavera


Aquestes són les fotografies del concert de primavera. Aquest curs la professora de música ha volgut organitzar esta activitat amb totes les classes de l'escola. Recordeu que al nostre canal de YouTube també tenim videos de les actuacions de les classes de tercer cicle.Treballs de 5é C: Quina canya de Tisora!Ací teniu una mostra dels treballs del llibre "Quina canya de Tisora!"

Treball de Ruben Tamames


Treball de Amparo Marco


Treball d´Andrea DíazTreball de Mateusz BlesaTreball de Georgiana Zaharia

Repasamos los verbos en la Pizarra Digital
Haz clic Aquí y realiza las actividades de Pizarra Digital. Ya verás como te diviertes repasando.

¡Ánimo! Y me cuentas como te va.

Mapes: Enllaç interessant!!


mapa d'Espanya


Ací teniu un enllaç interessant per a jugar amb la geografia.

Enllaç

Volcà a Islàndia


Ací teniu les imatges del volcà que ha paralitzat tots el aeroports d'Europa. La veritat és que es expectacular tant l'erupció com les conseqüències que ha tingut.

Per cert, al primer que investigue, averigüe i escriga bé el nom del volcà en els comentaris li done un premi.

Inma

Dia del llibre i Mercé Viana


Ací teniu les fotos de la fireta que vam fer el dia del llibre. En aquesta fireta poguérem intercanviar llibres amb els nostres amics del cicle. També hi trobarem fotos del dia que vingué Mercé Viana.

Si voleu vore-les sols heu de punxar en la foto i s'obriran totes les demés.

5º C en clase de Música

¿Alguien podría decir que canción está tocando la clase de 5º?


Ensenyem el nostre treball Web a Mercé


A Mercé Viana li hem comentat que cada alumne està fent la seua propia pàgina Web sobre el llibre de lectura. Tot el tercer cicle estem utilizant l'aplicació Treball Web per a fer-ho. Esperem que quan estiga acabat les pàgines Web siguen molt xules.


Entrevistem a Mercé Viana


Mercé Viana ens visita i ens parla del seu llibre: "Quina canya de tisora!"


L'escriptora valenciana Mercé Viana va vindre ahir 10 de maig del 2010 a la nostra escola i va fer una xarrada als alumnes del nostre cicle. Ens va contar moltes coses interessants del llibre de lectura que hem llegit "Quina canya de tisora!". Ací teníu els vídeos de la visita de l'autora que podeu vore al nostre canal de YouTube.

Si voleu conèixer més coses sobre Mercé Viana seguiu aquest enllaç.

Anàlisi d'oracions (II): Predicat nominal


En aquest vídeo que hem penjat al canal de YouTube del CEIP. Horta Major podeu vore com analitzar oracions amb predicat nominal. Recordeu que el predicat nominal correspon a verbs copulatius:
  • ser
  • estar
  • semblar
  • parèixer

El predicat nominal sempre tindrà un atribut. Si mireu el vídeo voreu explicat tots aquestos conceptes i exemples de com analitzar les oracions.
Video gravat per Luís Torres

Matemàtiques: repassa les operacions amb l'unitat seguida de zeros


He grabat aquest vídeo on intente explicar les operacions amb l'unitat seguida de zeros, és a dir, multiplicar i dividir per 10, 100, 1000, 10000...
En sisé estem utilitzant estes operacions per a poder passar de metres a kilòmetres, hectòmetres, centímetres, etc... és molt important practicar per a poder apendre-les bé.

Vídeo grabat per Luís Torres que pots trobar al nostre Canal de YouTube.

Sirena musical: El bueno, el feo y el malo


Esta sirena ha sigut utilitzada com a banda sonora de la pel·lícula: "El bueno, el feo y el malo" y composada per Ennio Morricone. Ara que l'escoltem com a sirena musical podeu vore el vídeo de l'orquestra que toca la música:
¡Atenció: el que dirigeix l'orquestra és Ennio Morricone!6é A Treballs del llibre de lectura: La història de Marco i Mirko


Ací teniu els treballs del llibre de lectura en el Blog en format digital per a que pugau disfrutar-los:


Mara Matamales Miquel:Jordi Usedo:Marcos Bernad:Paula Martínez:Raul Herrero:
Javi Palés:Abraham Sánchez: